SORRY

Förlåt att jag inte uppdaterat.. somsagt så har jag sovit hos Julia från i Fredags så har tyvär inte kunnat blogga men nu ska jag börja igen, men ungefär bara 1-3 inlägg om dagen och ibland kanske 0 så ni är berädda på de. Har ju en annan blogg att sköta också liksom. 

Jag & Julia

Glad midsommar!

Hello everyone!! idag är det midsommar o fy va kul, mamma gjorde frukost som var jordgubbar med grädde. sen vi halv ett ska vi till malin ochh fredrik (min morbror och hans tjej) och äta lunch ska bli skoj sen kommer vi ju äta middag sen drar vi ner till midsommar kransen och dansar järnet ;) det kommer bli jättekul iallafall men vi får höras senare puss! ♥
ÅÅ gud måste dra skit brottom !! <3

Grattis på födelsedagen ♥

Idag fyller min älskade storesyster 22 år älskar henne och hoppas hon får en underbar dag. och de ska jag se till att hon ska få, för de är hon såklart värd. vi har precis sjungt för henne och hon fick frukost på sängen. och såklart presenter, nej nu ska jag gå och krama henne lite ;) ♥ seya 

DET HÄR FICK HON

Nu kommer ur snygga bilder ;)


NYTT


Hej nu är vi tillbaka från stan!
Först gick vi runt i olika affärer, sen åt vi på tacobar.. Sen gick vi runt i fler affärer och tillslut åkte vi in till Grönan. Under har ni bilder på de vi köpte!

2 Leggings - Irres



2 magtröjor + 1 vit jeans jacka - Filippa

Stan,Med irre.


Hello sweeies.
Idag ska jag och sötnosen irene åka in till stan och handla kläder, det ska bli skojj skojj. hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha idag.

Min och Irres outfiit!

GAHHH BLIR LACK

BAJS också jag hittar inte kamra sladden så kan inte ladda upp bilderna jag har tagit åååå jag vill hitta den :O ♥
Meningslöst inlägg men ja
Gaaahhhhhh

SUMMER


Våra fina,mumsiga,underbara glassar.. Vilken tycker ni ser godast ut? Den med jordgubb (Filippas) eller den med choklad/vanilj (min) ?

FLOWERS



Foto: Irene

VÄLKOMMEN TILL VÅRAN BLOGG

Hej och välkommna till våran blogg, vi är två tjejer födda 1998. Vi har varit bästavänner sen 3an och kommer blogga om mode,fotto och lite annat. Vi får se hur ofta vi kommer blogga beroende på hur många besökare vi har. Men vi hoppas ni kommer trivas och gilla bloggen! Kramar från Irene & Filippa. 

Irene-Filippa

RSS 2.0